Karma sucha Eukanuba dla psów intestinal

Eukanuba / Eukanuba
pies
karma sucha
Kurczak;Indyk
Skład
SUCHA KARMA: grys kukurydziany, suszony kurczak i indyk, kukurydza, ryż, suszone całe jaja, suszona pulpa buraczana (3.3%), hydrolizowane białka zwierzęce, tłuszcz zwierzęcy, fruktooligosacharydy (1.0%), suszone drożdże piwne, chlorek potasu, siemię lniane, heksametafosforan sodu, węglan wapnia, olej rybny, mannanooligosacharydy (0.19%), chlorek sodu. 
Opis
EUKANUBA Veterinary Diets Intestinal dla psów pomaga przy pomocy odpowiedniego żywienia, poprzez wysokostrawne składniki, niski poziom tłuszczów oraz specjalną mieszankę włókien, wspierać układ pokarmowy. Intestinal dla psów może być podawany przez 1-2 tygodni przy ostrych zaburzeniach jelitowych, początkowo do 2. miesięcy w celu regulacji metabolizmu lipidów (tłuszczów) lub od 3 do 12. tygodni jako uzupełnienie przy niewłaściwym trawieniu lub przez całe życie w przypadku przewlekłej niewydolności trzustki. W przypadku długotrwałego stosowania należy skonsultować się z lekarzem weterynarii. Ponadto karma zapewnia wszystkie składniki odżywcze niezbędne do wspierania ogólnego stanu zdrowia i dobrego samopoczucia.
Białko
23 %
Tłuszcze
10 %
Wilgotność
8 %
Popiół surowy
6 %
Pulpa buraczana
3.3 %
Kwasy tłuszczowe Omega-6
1.75 %
Włókno surowe
1.7 %
Wapń
1.05 %
FOS (fruktooligosacharydy)
1 %
Potas
0.82 %
Fosfor
0.8 %
Sód
0.39 %
Kwasy tłuszczowe Omega-3
0.32 %
MOS (mannanooligosacharydy)
0.19 %
Witamina A
23278 g
Witamina D3
1598 g
Witamina E (?-tokoferol)
404 mg/kg

Zobacz opinie o Karma sucha Eukanuba dla psów intestinal
Pole obowiązkowe
Twoja opinia i ocena mogą być pierwsze
Sprawdź w Ceneo Sprawdź w Google
Masz sklep zoologiczny, chcesz promować swoje produkty, zapraszamy do kontaktu. Usługa bezpłatna.
Widzisz błąd? Zgłoś

Formularz kontaktowy

© 2017-2024 Wetinfo - Wszelkie prawa zastrzeżone Polityka prywatności   Informacje o cookies   Kontakt
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuję